Corina Revnic

In viata, nu este suficient sa mergi,trebuie sa mergi inainte…

Vouă ce vi se reproșează cel mai des?

Mie mi se reproșează că nu sun,că aștept să fiu sunata….e o parte sănătoasă de adevăr aici,recunosc, dar nu o fac nici din comoditate,nici din dezinteres,ori uitare, neimplicare…..sa va expun următoarea situație să înțelegeți mai bine: găsesc puțin timp, in general după ce duc copilul la școală,dimineață și după ce strâng ce am de strâns prin casa.

Mă duc în balcon, îmi iau cafeaua aproape, o tigară și îmi propun sa o sun pe mama pentru că știu că îi face plăcere să o sun și eu, nu doar ea pe mine. Văd un mesaj pe Facebook și îmi dau seama că așteptam urgent un răspuns de la cineva-intru sa văd mesajul,nu era răspunsul asteptat, însă mă iau la vorba, și vorbesc,vorbesc și brusc îmi sună telefonul. Răspund: era curierul.Parea oarecum surprins că mă găsește acasă la ora aia,hmmmmmm,da,lumea la ora aia are treaba,nu că mine,corect.

Imi amintesc că trebuie urgent sa bag o mașină la spălat, dar suna iar telefonul: răspund, fac o programare, apoi mă îndrept spre baie sa bag rufele la spălat,dar suna la usa.Era curierul. Iau coletul,îl desfac,mă minunez de el vreo 5 minute(eu așa zic,nu mai mult) apoi îmi dau seama că astăzi dimineața îmi propusesem să fac ciorba.

Ma-ndrept grăbită spre bucătărie căci e trecut de nouă, iar la unsprezece și un sfert deja trebuie sa plec sa iau copilul de la școală apoi spre munca,așa că nu prea am timp de pierdut.

Spăl,toc cele necesare,pun in oala,îmi amintesc între timp că trebuia să confirm o programare,uit,mai îmi amintesc o data, dau sa sun,surprizaaaaa, suna telefonul-este mama- fir’ar sa fie,nici nu mă mai obosesc sa îi spun că vroiam sa o sun, oricum suna a clișeu și nu o să mă creadă:
-Neata mama!
-Buna dimineață era când m-am trezit eu!
-Da,pai nici eu nu m-am trezit tocmai acum….făceam o ciorba…
-Bine,mai mama,dar așa cum tu vrei sa te sune pe tine Luca mereu când este la mine,poate așa aș vrea și eu să primesc un telefon de la fata mea!
-Da,mama….
……………..
Acesta este un exemplu, in celelalte zile chiar apuc sa bag rufele la spălat, fac curat in casa,calc, fac mâncare, ori plec la muncă de dimineață…..oricum, nu este zi in care să nu îmi propun lucruri pe care la sfârșitul zilei să constat că au rămas la stadiul de intenție….
Daca aveați dubii,că zodie, sunt Varsatoare. Intenții am deci, dar nu mă lăsa visarea….
Mi se mai reproșează și că sun doar când am nevoie, dar nu cred că sunt singura care face asta,nu? Adică dacă n-aș suna când am nevoie de ceva, înseamnă că nu am nevoie nu?

Reproșuri, reprosuri,ehhhhhe, am o lista:
Sunt dezordonata- da,se poate spune și asa,dar sunt dezordonata cu hainele mele,iar eu în dezordinea lor,am ordinea mea și mereu găsesc ce îmi trebuie.

Mă aprind foarte repede-da,așa este, sunt un 🌋 vulcan care erupe și cum din calea vulcanilor activi trebuie sa te dai,așa și cu mine:daca mă lași să erup, mă calmez rapid și vin eu singura la tine că și cum nimic nu s-ar fi intamplat,nimic anormal nu????

Cică as avea un dar să probez muuuulte ținute și să le schimb într-un ritm amețitor până să mă hotărăsc la ceva și să ies pe usa- da, dar daca asta e un dar,sunt priceputa nu??? In plus, mă pot schimba de cate ori vreau eu, niciodată nu întârzii undeva!

Sunt distrasa de tot felul de lucruri și pierd esențialul mai ales când mă uit la un film-da,se poate însă stau foarte bine cu auzul, aud ce se intampla…..

Nu îmi place să fac prajituri.Aiurea- nu îmi ies-nu că nu îmi place! Drept urmare, i-am învățat pe ai mei că cele mai bune „prajituri” sunt clătitele,orezul cu lapte, grisul cu lapte….odată am făcut și tort de clătite,a fost cel mai bun tort!!!!!

Sunt disperata după ☀️ soare- pe bune???! Soarele e prietenul meu! Știți,am auzit un banc,eu nu mă pricep deloc,dar deloc la spus bancuri,dar incerc sa surprind esențialul- “compromisul într-o relație:cand soția vrea la mare și soțul la munte,familia pleacă la mare,dar soțului i se permite să-și ia schiurile”….nu o sa dezvolt mai mult relația mea cu soarele,e una specială și nu renunț.

Nu sunt foarte afectuoasa- hmmmmmm, da,cred că așa este….nu prea am de comentat aici….am de lucrat la asta…

Aveți aici o lista-fulger,dar cred că aș mai avea multe de adăugat,atât eu cât și cei din jurul meu,însă eu sunt curioasa sa aflu de la voi- Vouă ce vi se reproșează cel mai des???

%d bloggers like this: