Corina Revnic

In viata, nu este suficient sa mergi,trebuie sa mergi inainte…


Bun venit in mica mea lume ! ❤

Lumea mea, ca orice alta lume, nu este nici perfecta, nici usoara, nici mereu vesela, dar este parte din mine si, incercand sa gasesc un refugiu, am ajuns sa construiesc aceasta pagina: cu implicare, dorinta de a crea ceva frumos,personal si sincer.

Sunt un om din multii care isi doresc sa transmita ceva, sa ajute, sa creeze…cochetez de mult timp cu ideea de creatie in mai multe forme:

sunt mama – creez un om nou si bun pe care incerc sa il invat despre viata in toate aspectele ei- cred ca este cel mai frumos si greu rol al meu in aceasta viata.

sunt cosmetician, make-up artist dar si lash stylist- imi place sa cred ca dau contur frumosului, accentuez trasaturi, priviri si dau femeilor increderea de sine pe care eu personal o iubesc.

sunt un om sensibil, desi de multe ori incerc sa imi ascund sensibilitatea…poate de aici nevoia sa ma ascund in spatele unui ecran si sa scriu lucrurile pe care le vad, le simt, ca si cum le-as impartasi unei bune prietene 🙂

Pe viitor sper sa găsiți și voi in mine o prietena,să aveți răbdarea sa mă cunoașteți prin ceea ce scriu, sa discutăm despre lucruri care ne apasă,sa ne sfătuim și să ne dezvoltam impreuna.

%d bloggers like this: